BATMAN / KOZLUK - Tosunpınar Yukarı Mahalle İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun. Bu bayram, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde millî bağımsızlığımızı hiç unutmamanız ve sürekli sahip çıkmanız için sizlere emanet edildi.

Kas

"Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz."

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.

Karnedeki notlar HEPİMZİN notu...

Okulumuz 1/ A Sınıfı Artık 2.Sınıfa Hazır

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır,

fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kas

Deneme sınavında basarı gösteren öğrenciler ile 5.Sınıf 1.ve 2. si, 6.Sınıf 1. ve 2.cisi, 7. Sınıf 1. ve 2.cisi ile 8.ci Sınıftan 8 öğrenci ile kurum gezisi gerçekleştirdik. Amacımız öğrencilerimizin gidecekleri bir sonraki eğitim kadelerini önceden tanıtmak ve motive olmalarını sağlamak.

Kızılay Haftasında Yapılan ANASINIFI öğrencilerinin yaptığı etkinlik

Kas

2022 Eğitim-Öğretim Yılı Ayın En Temiz Sınıfı seçim sonucu 2/A oldu.